Dom > Novice > Vsebine

240W LED razsvetljava velik projekt Pass prevzemno kontrolo

Source:

Yahua razsvetljava končal visoko moč LED Street Light 240w s 4 steze, 2 smeri, 25m pol razmik, vgradnjo višino 10m, Yahua razsvetljava uspešno osvojil ponudbo s svojo močno tehnične sposobnosti, dober izdelek kakovosti, odličnih poprodajnih storitev in napredno delovanje sistema. Ta projekt predvsem vključuje v nove ceste razsvetljavo navodilo vključno cesti osnovni temelj, napeljave, električne energije, namestite svetlobe pole in led ulične svetilke. Vse projekcije LED street svetilko in glede pola izdelajo recikliramo Yahua razsvetljavo.

Stroge zahteve v podjetje kvalifikacije, svetilko tehnologija, tehnologija vira svetlobe, itd so zahtevali za ta program.

V skladu z uvedbo iz ulice svetlobe upravljanje oddelka, LED ima prednosti porabe električne energije brez onesnaževanja, malo visoko glede učinkovitosti, dolgo življenjsko dobo, itd. Led svetilka projekt pomeni veliko za varčevanje z energijo mesta razsvetljave in izboljšanje varnosti in comfortness, pri vožnji na Shaanxi, Xiand #39; z

Medtem, stranke so tudi zadovoljni z design stanovanje-plošča, odlično toplotno razpadom design, patentiran asimetrična porazdelitev svetlobe sistema, enostavno vgradnjo in vzdrževanje, itd. So zelo samozavestni, da ne bo več priložnosti za sodelovanje v prihodnosti.

LED Street luči, ki se uporabljajo v tem visoko moč LED Street Light in HPS ulica svetlobo Rekonstrukcija projekta svetlobe:

Če želite več informacij o tem izdelku, preverite ourLED ulična razsvetljava weisites. hvala


Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt
Address: No.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech območje, Xi'an City, Kitajska
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua razsvetljavo po oprema Co, Ltd