Dom > Novice > Vsebine

Poplav LED luči prednost primerjati tradicionalne HID svetilke

Source:

LED luči poplav prednost primerjati tradicionalne HID svetilke

LED je polprevodniških svetlobno tehnologijo. Prvi razvoj LED lahko le rdeče, uporablja v elektronski opremi. Z razvojem tehnologije, LED osvetlitev je bila sposobna izdati različne barve svetlobe, in široko uporabljajo v številnih panogah, glavno vlogo trga, vključno s tradicionalnimi prikazati in signala trgu, trgu osvetlitev, uličnih svetilk, tunel luči, avtomobilski razsvetljavo trga, prostem krajine svetlobnih in notranje razsvetljave trg, posebno razsvetljavo trga. LED reflektorji so svoje edinstvene prednosti.

1. zmanjšanje stroškov gradnje distribucijskega sistema (kabli, transformatorji, razdelilne omare, mostovi, itd), dolgih predorih, dolge razdalje napajalnik, kabli, moč posredovanja, je še posebej velika, razmerje med stroški uporabe LED poplavne luči zaradi varčevanja z energijo lahko močno zmanjša kabel in vlaganje v opremo za distribucijo moči.

2.LED poplavne svetlobevarčevanje z energijo, v primerjavi s tradicionalno Visokotlačni natrijevega svetilko, svoje prihranke energije več kot 40 %.

3. LED Svetilka poplav lahko doseže v realnem času začetka, enostavno prilagoditi svetlost, mirna, široko paleto start-up napetost, lahko doseže različne metode varčevanja z energijo, kot so ceste, predor nadzor prometa in drugih inteligentna razsvetljava.

4.LED reflektorjivisoko zanesljivost, dnevno vzdrževanje in popravila stroški so nizki, MTBF do 20.000 ur, Visokotlačni natrijevega svetilko in fluorescentne cev MTBF manj kot 10.000 ur


Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt
Address: No.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech območje, Xi'an City, Kitajska
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua razsvetljavo po oprema Co, Ltd