Svetlobna svetilka svetilke za predore Mutil Angle Underpass

Shaanxi Yahua Lighting Mutil kot podvoza Svetlobna LED svetilka za predore ustvarja varno okolje za predor in podvozni promet s priročnostjo zmanjšanega vzdrževanja, ker imajo visoko svetlobno učinkovitost in so izjemno energetsko učinkovite, nizko vzdrževane, trajne in zanesljive

Product Details

Svetlobna svetilka svetilke za predore Mutil Angle Underpass

Obstajajo mutil različne LED luči predor svetlobo izbire. Je enostavno namestiti. Medtem ko ohišje aluminija, dobro odvajanje toplote zanesljivi viri LED in več voznikov pomenijo nič vzdrževanja.


Z osemnajstletnimi izkušnjami na področju osvetlitve predora, Yahua osvetlitev ponuja najbolj tehnološko napredne svetilke, ki so na voljo za predor in podvozno razsvetljavo za široko paleto cestnih in železniških aplikacij. Nova LED-predojačevalna osvetlitev zagotavlja energetsko varčno in trajnostno rešitev za aplikacije, ki običajno uporabljajo svetilke s svetilkami 90-300 W za večkratne montažne konfiguracije.

Visoko inženirstvo za optimalno upravljanje toplote in optične zmogljivosti zagotavlja več kot 15 let zanesljivega delovanja z večkratno distribucijo razsvetljave v platformi, ki lahko prenese zahtevna okolja za osvetlitev predora.

Uporaba:

Predori

Podvozi

Pokriti parkirišča

Javna in industrijska območja


V teh svetovno znanih proizvajalcih in pogodbenih proizvajalcih predorov na Kitajskem je YAHUA zanesljiv dobavitelj, ki ima v ospredju velik projekt za razsvetljavo svetilke za podvodne svetilke, ki je pod vodstvom podvodnega podvozja. Z izdelki za prodajo, lahko veleprodaja Tunnel Light dober design po nizki ceni in nizke cene iz naše tovarne.

Feedback
Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt
Address: No.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech območje, Xi'an City, Kitajska
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua razsvetljavo po oprema Co, Ltd